Helt oldschool:
God service og godt håndværk

Eline Pedersen, 38 år. 18 års bureauerfaring som art director. Elsker reklame.
Entusiastisk og empatisk. Forståelse for kunde- og bureauprocesser. Indsigt i dét, der sker lige nu. Respekt og ydmyghed overfor det jeg (endnu) ikke ved. Det er hvad du får når du booker mig som freelancer.
Min tilgang til opgaverne sker med indlevelsesevne og stor nysgerrighed. Jeg arbejder nemt sammen med både kreative, projektledere, marketingafdelinger/reklame- og mediebureauer, fotografer osv.
Jeg sidder enten på eget kontor eller hos jer og medbringer gerne mac’en eller arbejder på jeres PC eller mac. Jeg har selvfølgelig 100% styr på alle relevante programmer (Photoshop, Indesign, Illustrator, PowerPoint m.fl.). Jeg kan holde den eksisterende stil, videreudvikle den eller starte med et blankt lærred. Alle opgaver tilgås med stort engagement og omhu.
Jeg er freelancer for flere bureauer og marketingafdelinger bl.a.:
Robert/Boisen & Like-minded
Saatchi & Saatchi
Halbye Kaag JWT
& Co.
Københavns Kommune
Republica
McCann
Tilbage